Release the woman inside you

with TVGirlfriends

Ervaring

Veel mensen zouden graag zo'n ervaring willen opdoen, een keer jezelf zien als vrouw. Misschien is het al lang een droom, een wens of een fantasie. Iets waar je benieuwd naar bent.
(♥ Scroll naar beneden als je een beknopt overzicht wil.)

Ik help je graag verder. Daar is mijn service voor. Uiteraard zijn heren/dames met ervaring ook welkom.
Ik stel aan de hand van een vragenlijstje en nav jou mailtje vast wat je ongeveer zou willen ervaren. Ik doe meer dan alleen make-overs en fotoshoots, bv winkelen en naar buiten voor een wandeling of wat drinken in de stad. Ik stel op basis van jou vragen en wensen een flexibele dag samen.
Niks staat volledig vast, als je voor een galajurk komt en je besluit op de dag zelf dat je eigenlijk liever een lingerie outfit wil doen, dan kan dat gewoon !

Het kan zijn dat je nog niet precies weet wat je wil en gewoon een keer wil proberen, je kan gewoon wat hulp nodig hebben of juist heel veel vragen hebben, je kan voor een bepaalde look willen gaan, een keer iets anders uitproberen dan wat je normaal draagt. Je kan behoefte hebben aan advies bij winkelen of bijvoorbeeld een één op één make-up workshop willen doen zodat je zelf aan de slag kan met je make-up. Het kan allemaal. Soms willen mensen alles op één dag, dat word wat lastiger maar er is veel keuze.

Een gemiddeld bezoek bij mij ziet er zo uit: Eerst een kennismaking met een drankje, meestal een kopje koffie of thee. De ergste zenuwen smelten nu weg, de opwinding van het uitzoeken van kleding kan beginnen.
We gaan samen kijken wat het beste bij je past. Ik heb van alles wat en genoeg te combineren, ik help je de goede keuze maken en zorg dat je voorzien bent van alle benodigheden zoals lingerie, heupen, borsten, panties, kousen en eventueel corset. Ik leg ook uit hoe je dit aantrekt en help ook waar nodig. Je hebt de basis nu aan, dan mag je nu om gaan kleden in de outfit die jij of wij samen gekozen hebben.

Zit alles goed ? Dan gaan we met de make-up beginnen ! Je zit ongeveer 1,5 uur in de make-up stoel, ik ga je, in overleg, mooi opmaken. Dat kan heel naturel, donker en sexy, lekker kleurig, noem maar op. Je kan mij ook laten kiezen wat ik het beste vind passen bij jou en jou kledingkeuze. Ik hou van een mooie glamour make-up en stem het af op jou gezicht.
Maak je geen zorgen als je van jezelf vind dat je een mannelijk gezicht hebt, het lukt me altijd om een mooie vrouw neer te zetten! Qua kleding heb ik enorm veel keuze, ik heb vooral veel in het type uitgaanskleding, spannende kinky looks waaronder lak, latex en lace, zeer veel galakleding maar natuurlijk ook gewoon casual of secretaresse. De bijpassende schoenen, kousen, panties, accessoires, borst en bil protheses, mooie lace-front pruiken... Overal is aan gedacht, je hoeft dus niks mee te nemen. Je mag wel wat meenemen als je zelf iets hebt waar je graag in op de foto wil, we kunnen ook combineren wat we hebben. Alles is inbegrepen in de prijs (de investering in jezelf).

Nadat je omgetoverd bent kan je jezelf in de spiegel bewonderen. Wow ! Ben ik dat ?

Ervaringen bij TVGirlfriends:
♥ Make-up only
♥ Complete Make-over met of zonder fotoshoot
♥ Complete Make-over met fotoshoot buiten de deur
♥ Wandelen, drankje doen, de stad in
♥ Hulp bij winkelen, in de stad of online
♥ Make-up workshop
♥ Personal coaching; persoonlijke gesprekken, hulp bij vrouwelijke gedragingen, lopen op hoge hakken, stemgebruik etc.
♥ Personal shopping; hieronder meer over deze nieuwe optie


♥Personal shopping♥
Ik ga voor jou persoonlijk winkelen, dit doe ik online zodat ik kan retouneren wat we niet gebruiken voor de make-over, uiteraard mag je ook alles houden als het je goed bevalt.
Jou droom outfit die ik voor jou winkel, neem je na de make-over ook mee naar huis.
Je hebt altijd de keuze uit minimaal twee opties, deze schiet je zelf voor, na overleg.

Je kan kiezen voor diverse prijs klasses.
Je kan kiezen voor een complete look of van top tot teen, alleen het jurkje, compleet met padding, borstplaten, pruik; alles erop en eraan.

Jij bepaalt de prijsklasse en de stijl. Natuurlijk help ik je graag op weg.
Mijn tarief bepaal ik op basis van de tijd die ik kwijt zal zijn en word vooruit gecommuniceerd.

Ik hoor graag van jou en ga mijn best doen je een fantastische outfit te bezorgen! ♥

Close Menu